Catering voor jouw feest? Elzenhof in Lier brengt elk event op smaak!

Elzenhof Lier Catering Op Locatie

Catering op locatie: puur plezier op elk bord

Een feest om nooit meer te vergeten? Elzenhof in Lier zorgt ervoor dat je gasten nog jarenlang napraten over de heerlijke maaltijd die jij hen voorschotelde. Onze creatieve chefs bereiden verse en overheerlijke gerechten voor jouw feest.

Gezellig met de hele familie aan tafel of samen rond de barbecue? Jij kiest voor de catering op locatie van Elzenhof én neemt ontspannen de complimenten in ontvangst! Wij doen de rest.

Alles op maat van jouw wensen

Uitgebreide barbecues, verfijnde walking dinners, eindeloze buffetten of elegant gedresseerde hapjes … De mogelijkheden zijn eindeloos, de smaken onvergetelijk.

Of je nu een communiefeest of trouwfeest organiseert, wij toveren de lekkerste gerechten op tafel – volledig volgens jouw wensen. Kies jouw favoriet uit onze formules en bespreek jouw wensen met onze chefs.

Je event kruiden met verrukkelijk eten, geserveerd door ervaren personeel? Bel of mail ons nu voor meer informatie!

Wij zorgen voor alles, jij feest én geniet!

Ons professionele team voorziet alles wat je nodig hebt. Wil je alleen catering op maat? Dat kan! Maar weet dat je ook alles in onze handen kan leggen. Wij nemen jouw zorgen uit handen en voorzien de volledige omkadering van jouw event.

Van meubilair en tenten tot dj’s en zelfs een gin-tonic-bar, voor ons is geen feest te groot! We bouwen jouw event op, zorgen voor professioneel personeel én nemen alle materiaal weer mee terug. Een zorgeloos feest begint met een telefoontje naar Elzenhof in Lier.

Zelf achter de potten staan en de gasten bedienen? Nee, toch! Hou genoeg tijd over om een praatje te slaan en te genieten van jouw feest. Géén organisatie, géén stress, géén afwas!

Een feest organiseren wordt vanaf nu écht ontspannend – dankzij de catering op locatie van Elzenhof in Lier. Bel of mail ons nu voor meer informatie!

Vraag meteen uw gratis offerte aan!