City Golf

Op zoek naar een originele teambuilding voor uw bedrijf of een onvergetelijk evenement met uw vereniging of in groep? Dan is City Golf de oplossing!

Wat is City Golf? (“Stadsgolf” – “Golf in de stad”)

City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport. Tevens is City Golf een unieke manier om de verborgen parels van een stad te ontdekken in combinatie met een kennismaking met de golfsport.Speel 6 of 9 holes, op 6 of 9 mooie locaties, die in de binnenstad van LIER gelegen zijn.
In tegenstelling tot klassieke golf speelt men bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target die reeds in de binnenstad staat. Deze target kan een standbeeld, zitbank, fontein, e.d. zijn. Voor aanvang van City Golf krijgt elke deelnemer een golfinitiatie. De speler met het minst aantal slagen is de winnaar.

Geen golfervaring vereist! Het gebrek aan golfervaring kan het plezier alleen maar ten goede komen!

City Golf is een activiteit die aantoont dat golf aan budgetvriendelijke prijzen gespeeld kan worden. Wij zijn geen stadsgidsen, maar getrainde begeleiders om groepen te laten genieten van City Golf.

Indien u een culturele wandeling met historische informatie wenst, raden wij aan om bijkomstig een stadsgids te raadplegen. De focus ligt bij City Golf echter op een luchtige en plezierige kennismaking met een bepaalde stad.

Extra info:

  • Golfervaring of een golfvaardigheidsbewijs zijn absoluut niet nodig bij City Golf.
  • City Golf is zowel voor bedrijven als teambuilding als voor particulieren te boeken.
  • Alle golfmateriaal zal voorzien worden, dus eigen materiaal is niet nodig.
  • Deelnemers betalen per deelname, men hoeft dus geen lid te worden of instapkost te betalen.
  • Iedereen is welkom voor een rondje City Golf!

City Golf is hét concept voor een onvergetelijke teambuilding of activiteit in groep.

Interesse in Golf? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding en een kennismakingsgesprek.

Bent u op zoek naar de ideale feestzaal voor uw trouwfeest, communie- of lentefeest, babyborrel, seated dinner, receptie, barbeque, daguitstap Lier, Segway rondrit doorheen LierVerjaardagsfeest, of bedrijfsfeest? Dan bent u bij Elzenhof Lier aan het juiste adres!

Nabijgelegen, in de Florent van Cauwenberghstraat, is er een ondergrondse parking : “PARKING GROTE MARKT” 24/7. Klik hier voor de tarieven en openingsuren.

Vraag meteen uw gratis offerte aan!