Ontdek Lier met een Segway

Segway Elzenhof Lier

Voortaan kunt u de historische stad Lier verkennen met een Segway; en dit in combinatie met een zalig ontbijt, heerlijke lunch of zinnenprikkelend diner bij Elzenhof!

Wat is een Segway?

De Segway is een zelfbalancerend, elektronisch aangedreven voertuig op twee wielen. Het wordt over de hele wereld gebruikt om een stad op een “andere manier” te verkennen.

Hoe lang duurt de rondrit?

De begeleide rondrit doorheen de binnenstad van Lier en op de Netedijken duurt 2 uur.

Is een Segway gevaarlijk?

Het is absoluut niet gevaarlijk. Je moet gewoon goed rechtop staan. Als je vooroverbuigt gaat het toestel vooruit. Leun je een beetje naar achter, dan stopt de Segway.

Wie kan ermee rijden?

Jong en oud kunnen ermee overweg. Je moet alleen minstens 16 jaar zijn, 1,50 meter groot zijn en minimum 50 kilogram wegen.

Interesse in dit leuke initiatief? Boek meteen!

Voor meer informatie:

Bent u op zoek naar de ideale feestzaal voor uw trouwfeest, communie- of lentefeest, babyborrel, seated dinner, receptie, barbeque, daguitstap Lier, city golf teambuilding, Verjaardagsfeest, of bedrijfsfeest? Dan bent u bij Elzenhof Lier aan het juiste adres!

Nabijgelegen, in de Florent van Cauwenberghstraat, is er een ondergrondse parking : “PARKING GROTE MARKT” 24/7. Klik hier voor de tarieven en openingsuren.

Vraag meteen uw gratis offerte aan!