TB Events

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren? Is er feest binnen de familie en wilt u dit groots aanpakken? Of misschien bent u wel op zoek naar een leuk themafeest of een gezellige workshop? Wat u ook zoekt, TB Events is de juiste keuze om een feest te laten organiseren zoal u het wilt hebben! In heel België, dus ook in Lier, kunnen wij uw feest regelen op de locatie die u graag wilt. Of dit nu bij u thuis is, op het bedrijf of bijvoorbeeld in een feestzaal: TB Events maakt er iets moois van!

TB Events inschakelen betekent dat ‘Alles kan; altijd en overal!’ Of het nu gaat om een intiem familiefeest of dat u op zoek bent naar een groots feest voor al uw personeelsleden… het kan allemaal zoals u het in gedachten hebt. TB Events organiseert uw feest vanaf tien personen (een maximaal aantal is er niet) en stuurt u binnen twee dagen na aanvraag de offerte toe. Zonder zorgen een onvergetelijk feest: dát is waar TB Events voor staat!

Bent u op zoek naar de ideale feestzaal voor uw trouwfeest, communie- of lentefeest, babyborrel, seated dinner, receptie, barbeque, daguitstap Lier, city golf teambuilding, Verjaardagsfeest, of bedrijfsfeest? Dan bent u bij Elzenhof Lier aan het juiste adres!

Nabijgelegen, in de Florent van Cauwenberghstraat, is er een ondergrondse parking : “PARKING GROTE MARKT” 24/7. Klik hier voor de tarieven en openingsuren.

Vraag meteen uw gratis offerte aan!