Teambuilding & Events

Organiseer uw teambuilding of event via Elzenhof Lier:

Bij Elzenhof Lier kunt u terecht voor al uw evenementen en natuurlijk ook voor leuke teambuilding activiteiten. Het onderkomen tijdens uw feest bepaalt voor een groot deel de sfeer van de activiteit. Bij Elzenhof Lier is dat alvast goed geregeld. U kunt de organisatie van uw evenement via ons regelen.

Zo kunt u bijvoorbeeld op weg met de segway in Lier. Maar u kunt ook Lier ontdekken door middel van Citygolf. Wij kunnen er alvast voor zorgen dat uw teambuilding uitje ook echt voor teambuilding zorgt. Of dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt zoals u in gedachten had! Samen maken we er iets moois van!

Bent u op zoek naar de ideale feestzaal voor uw trouwfeest, communie- of lentefeest, babyborrel, seated dinner, receptie, barbeque, daguitstap Lier, city golf teambuilding, Verjaardagsfeest, of bedrijfsfeest? Dan bent u bij Elzenhof Lier aan het juiste adres!

Nabijgelegen, in de Florent van Cauwenberghstraat, is er een zeer voordelige ondergrondse parking: “PARKING GROTE MARKT” 24/7. Klik hier voor de tarieven en openingsuren.

Vraag meteen uw gratis offerte aan!