Toerisme Lier

Lier, de bruisende stad aan het water, is uw bezoekje zeker waard. Of het nu gaat om een activiteit van een paar uur – of een complete vakantie: Lier heeft het allemaal in huis. Gezellige B&B’s, hotels of een intiem gastenverblijf, het kan allemaal. Wilt u actief bezig zijn of juist lekker rustig genieten? Bent u op zoek naar een leuke workshop of wilt u gewoon heerlijk shoppen? Of u nu alleen wilt komen of in groepsverband: eigenlijk heeft Lier teveel om op te noemen.

Bij ‘Toerisme Lier’ vindt u alles bij elkaar. U kunt hier terecht voor alles dat deze mooie stad te bieden heeft. Bent u moe na alles gezien en gedaan te hebben, dan strijkt u neer in één van de leuke restaurantjes of u gaat op zoek naar een lief hotelletje. Ook van deze gelegenheden vindt u hier een overzicht. Maak van uw bezoek aan Lier een onvergetelijk feest en kom hier alvast helemaal in de stemming!

Bent u op zoek naar de ideale feestzaal voor uw trouwfeest, communie- of lentefeest, babyborrel, seated dinner, receptie, barbeque, daguitstap Lier, city golf teambuilding, Verjaardagsfeest, of bedrijfsfeest? Dan bent u bij Elzenhof Lier aan het juiste adres!

Nabijgelegen, in de Florent van Cauwenberghstraat, is er een ondergrondse parking : “PARKING GROTE MARKT” 24/7. Klik hier voor de tarieven en openingsuren.

Vraag meteen uw gratis offerte aan!